Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 18
Nitrat Azotu (NO3) : 5.0
Amonyak Azotu (NH3) : 13.0
Üre Azotu (NH2)2CO : 0
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 18
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
Domates, Biber, Patlıcan | 250 gr | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 200-300 gr | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. |
Bağ(Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır. |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1.3 kg Organex karıştırılarak uygulanır. |
Toplam Azot N) : 15
Nitrat Azotu (NO3) : 1.4
Amonyak Azotu (NH3) : 12.2
Üre Azotu (NH2)2CO : 1.4
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 40
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 5
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
Domates, Biber, Patlıcan | 250 gr | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 200-300 gr | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. |
Bağ(Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır. |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1.3 kg Organex karıştırılarak uygulanır. |
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot N) : 15
Nitrat Azotu (NO3) : 11.3
Amonyak Azotu (NH3) : 1.5
Üre Azotu (NH2)2CO : 2.2
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 40
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
Domates, Biber, Patlıcan | 250 gr | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 200-300 gr | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. |
Bağ(Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır. |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1.3 kg Organex karıştırılarak uygulanır. |
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 10
Nitrat Azotu (NO3) : 0
Amonyak Azotu (NH3) : 10
Üre Azotu (NH2)2CO : 0
Suda Çözünür Fosfot Pentaoksit (P2O5) : 20
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 20
BİTKİ ADI | Gr/Dekar | DÖNEMİ |
Domates, Biber, Patlıcan | 250 | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. |
Diğer Sebzeler | 100-300 | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Bağ | 200-300 | Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz | 200-300 | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Çilek | 250-300 | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. |
Tütün | 200-250 | İlk uygulama fideler tarlaya aktarıldıktan hemen sonra yapılır. Aynı uygulama 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. |
Şeker Pancarı | 150-200 | Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır. |
Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt | 250-350 | Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates, Ayçiçeği, Mısır | 200-250 | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı | 200-300 | Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Fındık | 200-300 | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 100-250 | Vejetasyon süresi boyunca 15 gün arayla uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır. |
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 7
Nitrat Azotu (NO3) : 2.0
Amonyak Azotu (NH3) : 0
Üre Azotu (NH2)2CO : 5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 7
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 7
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
Domates, Biber, Patlıcan | 250 gr | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 200-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. |
Bağ(Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Prolin karıştırılarak uygulanır. |
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 6
Nitrat Azotu (NO3) : 0,8
Amonyak Azotu (NH3) : 0
Üre Azotu (NH2)2CO : 5.2
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 12
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 3
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
Domates, Biber, Patlıcan | 250 gr | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 200-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. |
Bağ(Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Prolin karıştırılarak uygulanır. |
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 12
Nitrat Azotu (NO3) : 1.7
Amonyak Azotu (NH3) : 0
Üre Azotu (NH2)2CO : 10.3
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 6
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
Domates, Biber, Patlıcan | 250 gr | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 200-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. |
Bağ(Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Prolin karıştırılarak uygulanır. |