Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)

Toplam Azot (N) : 7

Nitrat azotu(NO3): 7 

Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O): 20

Suda Çözünür Magnezyum Oksit(MgO): 7

Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3): 30

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

250 gr

Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne

200-300 gr

Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300gr

Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

  • Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.
  • Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.
  • Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.
  • Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.
  • Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.
  • Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.
  • Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.
  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
    

Ambalaj Biçimi: 1 ve 25 kg

Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)

Toplam Azot (N) : 7.5

Nitrat azotu(NO3): 7.5   

Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O):25

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit(CaO):13

Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3):20

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

250 gr

Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne

200-300 gr

Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300gr

Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

  • Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.
  • Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.
  • Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.
  • Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.
  • Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.
  • Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.
  • Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.
  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
    

Ambalaj Biçimi: 1 kg ve 25 kg

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Toplam Azot, (N): 12

Nitrat Azotu, (NO3): 12

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): 23

Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): 7,5

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

(Şaşırtmadan Önce)

250 gr

İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Or-ganex 12-0-23  (7,5 MgO) karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.

Şaşırtmadan hemen sonra

Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.

Şaşırtmadan sonra

10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz

200-300 gr

Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex 12-0-23 (7,5 MgO) karıştırılarak uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama

suyuna 1-3 kg Or-ganex 12-0-23(7,5 MgO)  karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

  • Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.
  • Or-ganex 12-0-23 (7,5 MgO)ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.
  • Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.
  • Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.
  • Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.
  • Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.
  • Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.
  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
    

Ambalaj Biçimi:  1 kg ve 25 kg

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Toplam Azot, (N): 14

Nitrat Azotu, (NO3): 14

Suda Çözünebilir Potasyum Oksit, (K2O): 23

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit, (CaO): 13

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

(Şaşırtmadan Önce)

250 gr

İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr

Or-ganex 14-0-23 (13 CaO) karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır.

İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.

Şaşırtmadan hemen sonra

Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.

Şaşırtmadan sonra

10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz

200-300 gr

Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex 14-0-23 (13 CaO) karıştırılarak uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Or-ganex 14-0-23 (13 CaO)  karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

  • Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.
  • Or-ganex 14-0-23 (13 CaO)ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.
  • Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.
  • Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.
  • Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.
  • Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.
  • Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.
  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
    

Ambalaj Biçimi : 1 kg ve 25 kg

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Toplam Azot (N) : 10

Nitrat Azotu, NO3 :  8,8

Üre azotu(NH2)2CO: 1,2

Suda çözünür Potasyumoksit (K2O): 30

Suda çözünür Bor, (B): 2,5

Suda çözünür Çinko, (Zn): 4,5

 

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Zn, zeytin bitkisinin yüksek ve kaliteli ürün vermesini sağlayan, zeytin için özel bir gübredir

Fizyolojisinin gereği olarak, zeytin ağaçlarında besin maddeleri kökten yaprak, çiçek ve meyvelere yavaş taşınır. Akdeniz ülkelerinin zeytinliklerinde genellikle Azot, Potasyum, Bor ve Çinko elementlerinin noksanlıkları görülmektedir. Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Zn gübresi uygulamasıyla noksanlıklar önlenir.

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Zn, uygulaması  zeytin ağaçlarında hızlı bir gelişme, bol çiçeklenme ve meyve tutumu sağlar

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Znzeytinlerde meyve dökülmesini azaltır,

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Znzeytin ağaçlarının hastalıklara ve zararlılara karşı dayanıklılığını artırır

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Zn uygulanan zeytin ağaçlarında, bol ürün yılında görülen sürgün kısalmasının önüne geçerek, ertesi yıl verim düşüşünü azaltır. Diğer bir ifade ile peryodisite nedeniyle verim kaybını azaltır.

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Znyağ oranı yüksek kaliteli meyve oluşumunu sağlar

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Zniçerdiği bor sayesinde zeytinlerde görülen burun çürüklüklerinin önüne geçer

Olive Star 10-0-30 + 2,5 B +4,5 Zn, içerdiği yüksek miktardaki potasyum sayesinde maymun yüzlü zeytin tanesi oluşumunu önler

ZEYTİN FİDANLARI-AĞAÇLARINA BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ

DOZ

DÖNEM

BBCH

150 gr

Sürgün uçlarında iki yaprakcığın çapraz vaziyette olduğu dönem. İlk tepe ucu yaprak oluşuyorken.

[ BBCH 09-11]

150 gr

Sürgünler 2-3 cm uzunluğa eriştiği dönem.

[ BBCH 31-35]

150 gr

Zeytin meyvelerinin küçük saçma-nohut arası büyüklüğe eriştiği dönem.

[ BBCH 71-75]

150 gr

Hasattan sonra [münavebenin olumsuz etkisini azaltmak için]

[ BBCH 92 den sonra]

 

 

ZEYTİN FİDANLARI-AĞAÇLARINA BİR DEKARA DAMLA SULAMA SİSTEMLERİ İLE UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ

DOZ

DÖNEM

BBCH

750 gr-1,5 kg

Zeytin bitkisinde, sürgün uçlarında yaprakçıkların oluşmaya başladığı dönemden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 750 gr-1,5 kg Olive Star  10-0-30 +ME karıştırılarak uygulanır. Aynı uygulama meyvelerin saçma büyüklüğüne erişinceye kadar haftada bir tekrarlanır.

[ BBCH 07-71]

 

Ambalaj Biçimi:  1 kg