Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Asla uygun dozlarını aşmayın
Sadece gerekli olan yerlerde kullanılır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Bor (B): 14.0
Suda Çözünür Molibden (Mo): 4.6







BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
5 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr MoBor karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra25 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra25 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler20-25 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne20-25 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek10-25 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Muz10-25 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)10-25 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik10-25 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg MoBor karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz10-25 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)10-25 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar25 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk10-25 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır25 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye10-25 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana10-25 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri10-25 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 25-50 kg MoBor karıştırılarak uygulanır

NP Gübresi

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N): 3 .0
Amonyak azotu(NH4): 3.0
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): 15.0
Suda Çözünür Bor (B): 10.3
Suda Çözünür Molibden (Mo): 2.3







BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
5 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr MoBor Plus karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra25 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra25 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak20-25 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne20-25 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek10-25 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar10-20 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz10-25 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)10-25 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin15-20 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik10-25 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg MoBor Plus karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz10-25 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)10-25 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar25 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates10-25 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün20-25 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul10-25 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut10-25 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye10-25 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar15-25 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya15-25 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri10-25 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 100-150 gr MoBor Plus karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Bor (B) : 0.2
Suda Çözünür Bakır (Cu) : 1.0
Suda Çözünür Demir (Fe) : 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn) : 1.0
Suda Çözünür Molibden (Mo : 0.02
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 3.0










BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
35 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr HERCULE-EM karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra150 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra50-100 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne100-125 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek100-150 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar100-150 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz100-150 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)50-100 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin100-150 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik100 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg HERCULE-EM karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz100-150 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)100-125 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar100-150 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates100-125 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün100-150 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50-100 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1.5 kg Hercule-EM karıştırılarak uygulanır

Maxi Minerale, bitkinin mikroelement noksanlıklarını gideren yada önümüzdeki sezon oluşması muhtemel mikroelement noksanlığının oluşmamasını garantileyen, üstün özelliklere sahip gübredir













BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
35 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Maxi Minerale karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra150 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra50-100 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne100-125 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek100-150 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar100-150 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz100-150 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)50-100 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin100-150 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik100 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Maxi Minerale karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz100-150 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)100-125 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar100-150 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates100-125 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün100-150 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50-100 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1.5 kg Maxi Minerale karıştırılarak uygulanır

Mısır İçin Özel Gübre

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Suda Suda Çözünür Bor (B): 0.2

Suda Çözünür Molibden (Mo): 0.02

Suda Çözünür Çinko (Zn): 5.0

 

 

 

 

 

 

 

MISIR BİTKİSİNE BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ

DOZ

DÖNEM

BBCH

150 gr

Bitki boyu 15-20 cm uzunlukta iken

[ BBCH 15-30]

150 gr

15 gün ara ile 2 uygulama daha yapılır

[ BBCH 32-40]

 

 

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

  • Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.
  • Süper MISIR ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.
  • Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.
  • Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.
  • Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.
  • Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.
  • Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.
  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

Ambalaj Biçimi : 1 lt ve 5 lt