Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)

Toplam Azot (N) : 7

Nitrat azotu(NO3): 7 

Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O): 20

Suda Çözünür Magnezyum Oksit(MgO): 7

Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3): 30

 

 

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

250 gr

Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne

200-300 gr

Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300gr

Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

?  Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.

?  Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.

?  Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.

?  Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.

?  Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.

?  Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.

?     Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.

?  Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

    

Ambalaj Biçimi: 1 ve 25 kg

Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)

Toplam Azot (N) : 7.5

Nitrat azotu(NO3): 7.5   

Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O):25

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit(CaO):13

Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3):20

 

 

 

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

250 gr

Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne

200-300 gr

Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300gr

Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

?  Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.

?  Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.

?  Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.

?  Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.

?  Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.

?  Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.

?     Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.

?  Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

    

Ambalaj Biçimi: 1 kg ve 25 kg

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): 25
Kükürt Trioksit (SO3): 42






BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
Şaşırtmadan hemen sonra
350 mlCan suyu olarak topraktan 500 ml. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra350 ml10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak150-350 mlBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-400 mlBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek200-350 mlBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar200-350 mlBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz300-350 mlErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-350 mlSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin300-350 mlÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-350 mlKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg TAYO P.T.S. karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz300-350 mlBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Mleyfurt)300-350 mlÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250-350 mlSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates250-350 mlBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün250-350 mlBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul250-350 mlBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut250-300 mlBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-350 mlBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar150-350 mlBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya175-200 mlBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri75 mlVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 2.5 lt TAYO P.T.S. karıştırılarak uygulanır.