Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Mahnezyum Oksit (MgO) : 5.0
Suda Çözünür Kükürt Oksit (SO3) : 10.0
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
Domates, Biber, Patlıcan (şaşırtmadan önce) | 50 gr | İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr TAYOmin Magnezyum karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır. |
Şaşırtmadan hemen sonra | 250 gr | Can suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. |
Şaşırtmadan sonra | 250 gr | 10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır. |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 150-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. |
Çilek | 150-250 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 150-250 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. |
Bağ(Üzüm) | 150-250 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Buğday, arpa, çeltik | 150-250 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg TAYOmin Magnezyum karıştırılarak uygulanır. |
Kavun, Karpuz | 150-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pancar | 200-250 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Pamuk, Patates | 150-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 150-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. |
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 600 gr-1 kg TAYOmin Magnezyum karıştırılarak uygulanır |
Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)
Toplam Azot (N) : 7
Nitrat azotu(NO3): 7
Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O): 20
Suda Çözünür Magnezyum Oksit(MgO): 7
Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3): 30
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | ||
Domates, Biber, Patlıcan | 250 gr | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır. | |
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne | 200-300 gr | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. | |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır. | |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | |
Bağ (Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır. | |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır. | |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır. | |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. | |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır. | |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300gr | Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar, | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Turp, Ispanak, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır. | |
| |||
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | |||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır. | |||
DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI | KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR | ||
? Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız. ? Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz. | ? Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz. ? Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız. ? Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. ? Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır. ? Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. ? Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. | ||
Ambalaj Biçimi: 1 ve 25 kg
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot, (N): 12
Nitrat Azotu, (NO3): 12
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): 23
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): 7,5
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | ||
Domates, Biber, Patlıcan (Şaşırtmadan Önce) | 250 gr | İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Or-ganex 12-0-23 (7,5 MgO) karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır. | |
Şaşırtmadan hemen sonra | Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. | ||
Şaşırtmadan sonra | 10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır. | ||
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz | 200-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. | |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | |
Bağ (Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex 12-0-23 (7,5 MgO) karıştırılarak uygulanır. | |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar, | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Turp, Ispanak, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. | |
| |||
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | |||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Or-ganex 12-0-23(7,5 MgO) karıştırılarak uygulanır. | |||
DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI | KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR | ||
? Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız. ? Or-ganex 12-0-23 (7,5 MgO)ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz. | ? Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz. ? Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız. ? Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. ? Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır. ? Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. ? Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. | ||
Ambalaj Biçimi: 1 kg ve 25 kg
Kalsiyum Magnezyum Nitrat
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Nitrat Azotu, (NO3): 13
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): 7,5
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): 7,5
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | ||
Domates, Biber, Patlıcan (Şaşırtmadan Önce) | 250 gr | İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Or-ganex CaMg karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır. | |
Şaşırtmadan hemen sonra | Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. | ||
Şaşırtmadan sonra | 10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır. | ||
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz | 200-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. | |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | |
Bağ (Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex CaMg karıştırılarak uygulanır. | |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar, | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Turp, Ispanak, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. | |
| |||
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | |||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Or-ganex CaMg karıştırılarak uygulanır. | |||
DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI | KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR | ||
? Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız. ? Or-ganex CaMg ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz. | ? Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz. ? Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız. ? Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. ? Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır. ? Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. ? Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. | ||
Ambalaj Biçimi: 1 kg ve 25 kg
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot, (N): 14
Nitrat Azotu, (NO3): 14
Suda Çözünebilir Potasyum Oksit, (K2O): 23
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit, (CaO): 13
BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | ||
Domates, Biber, Patlıcan (Şaşırtmadan Önce) | 250 gr | İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Or-ganex 14-0-23 (13 CaO) karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır. | |
Şaşırtmadan hemen sonra | Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. | ||
Şaşırtmadan sonra | 10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır. | ||
Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 250-350 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz | 200-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. | |
Çilek | 250-300 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-300 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | |
Bağ (Üzüm) | 200-300 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Buğday, arpa, çeltik | 150-200 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex 14-0-23 (13 CaO) karıştırılarak uygulanır. | |
Kavun, Karpuz | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Pancar | 150-200 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | |
Pamuk, Patates | 200-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 200-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-300 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar, | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Turp, Ispanak, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | |
Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. | |
| |||
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | |||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Or-ganex 14-0-23 (13 CaO) karıştırılarak uygulanır. | |||
DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI | KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR | ||
? Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız. ? Or-ganex 14-0-23 (13 CaO)ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz. | ? Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz. ? Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız. ? Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. ? Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır. ? Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. ? Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. | ||
Ambalaj Biçimi : 1 kg ve 25 kg