Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

İçeriği %(w/w)
Toplam Organik Madde : 3
Toplam ( Hümik Asit + Fulvik asit) : 12
Suda Çözünür K2O : 2.0
pH : 9.5-11.5







BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr TAYO Humic karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra350 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra100-300 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler100-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek200-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Muz100-350 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg TAYO Humic  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri150-250 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna yaklaşık 1 kg TAYO Humic karıştırılarak uygulanır.

İçeriği %(w/w)
Organik karbon: 3
Organik azot: 0.5
Toplam azot:8
Üre azotu:7.5
pH:4.0-6.0







BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Betamin karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra350 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra100-300 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler100-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek200-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Muz100-350 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Betamin  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri150-250 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna yaklaşık 1 kg Betamin karıştırılarak uygulanır.

İçeriği %(w/w)
Organik Madde : 30
Toplam Azot : 3.0
Suda Çözünür K2O : 5.0
pH : 4.5-6.5






BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Orgamix karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra350 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra100-300 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler100-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek200-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Muz100-350 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Orgamix  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri150-250 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna yaklaşık 1-5 kg Orgamix karıştırılarak uygulanır.

İçeriği %(w/w)
Toplam ( Hümik Asit + Fulvik asit) : 15
Hümik asit : 11.5
Fulvik Asit: 3.5
pH : 10.5







BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr PROMAX karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra350 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra100-300 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler100-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek200-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Muz100-350 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg PROMAX  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri150-250 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna yaklaşık 1-5 kg PROMAX karıştırılarak uygulanır.

İçeriği %(w/w)
Organik Madde : 30
Organik Azot : 0.3
Suda Çözünür K2O : 5.0
pH : 4.5-6.5









BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Orgamin karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra350 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra100-300 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler100-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek200-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Muz100-350 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Orgamin  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri150-250 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna yaklaşık 1-5 kg Orgamin karıştırılarak uygulanır.

İçeriği %(w/w)

Toplam Organik Madde : 24    

Toplam ( Hümik Asit + Fulvik asit) : 24    

Suda Çözünür K2O :  3.0       

pH : 4-6

 

 

 

 

 

 

 

BİTKİYE FAYDALARI

Mahsulün miktarını ve kalitesini artırır

Bitkinin Potas, ve mikro element noksanlıklarını giderir

Toprağı gevşetir. Su tutma kapasitesini artırır. PH’ını düşürür

Faydalı mikroorganizmaların faaliyetlerini ve sayısını artırır

 

Black POWER, yüksek oranda Fulvik asit ve Hümik asit içeren  sıvı organik toprak düzenleyicidir.

Düşük pH’lıdır(pH= 4.0-6.0). pH sı düşük olmasından dolayı damla sulama sistemleri ile uygulanılır. İlaçlarla karıştığında ilaçları bozmaz.

Fosfor(P2O5) ve  Demir(Fe), Çinko(Zn), Mangan(Mn), Bakır(Cu), Bor(B), Molibden(Mo) gibi elementleri, toprağın fiziksel, kimyasal ve biyolojik) özelliğinden dolayı, bitkiler alamadıkları zaman, bitki bünyesine alınmasına yardımcı olur. Toprağı gevşetir. Su tutma kapasitesini artırır. PH’ını düşürür. Toprakta tuz birikimini önler.  Faydalı mikroorganizmaların faaliyetlerini ve sayısını artırır.

BİTKİ

UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

(Şaşırtmadan Önce)

50 gr

İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Black Power karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.

Domates, Biber, Patlıcan

Şaşırtmadan hemen sonra

250 gr

Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.

Domates, Biber, Patlıcan

(Sonraki dönemler)

100-250 gr

10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-300 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

200-350 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz

150-300 gr

Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.

Çilek

150-250 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

150-250 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

150-250 gr

Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-250 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg

Black Power  karıştırılarak uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

100-250 gr

Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

100-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

100-250 gr

Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

100-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

100-250 gr

Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun  başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-5  kg Black Power karıştırılarak uygulanır.

 

Ambalaj Biçimi:  1 lt , 5 Lt ve 20 Lt